Ølholm Cup

Tank penge til Ølholm Boldklub

OK billig benzin logo 1

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Ølholm Boldklub

Ølholm Boldklub har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Ølholm Boldklub med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, når du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Ølholm Boldklub.

Sådan gør du:

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug.

Det er gratis at få et OK Benzinkort

Du kan også finde et bestillingsskema i klubhuset, eller få det tilsendt ved at kontakte Erik Vinstrup på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Du kan også henvende dig direkte til OK på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Erik Vinstrup på 75805464 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på "www.ok.dk", eller ring 70 10 20 33.

Ris/ros

Har du rettelser/forslag til vores hjemmeside klik her

Hjælpere søges

Vi har altid behov for frivillige klik her for at se aktuelle behov