Ølholm Cup

Sammenhold gør stærk

Ølholm, Langskovhallen, Ølholm Boldklub - ja sikkert også andre foreninger - har brug for din hjælp

Ølholm Boldklub er en klub som tilbyder forskellige fritidsaktiviteter - på fodboldsiden er det i samarbejde med Tørring - men ellers står vi selv for de øvrige tilbud. For at have nogle tilbud til byens borgere - børn som voksne - har vi brug for støtte. Det kan være hjælp til arrangementer, kioskpassere, passe dommerbord, trænere, holdledere, kontaktpersoner / blæksprutter, oprydning i hallen og på stadion, hjemmeside, fundraisere, sælger af støttelotteri, nye ideer til aktiviteter m.v. Alle ting, som der er nødvendige, for at en forening kan fungere.

Tror man, at det er nok at betale sit kontingent, så kører foreningen af sig selv - så er der plads til forbedring.

Medlemmerne betaler deres kontingent, Ja, men det er langt fra nok til at få en klub til at hænge sammen. Jo det kan det være, men så ville kontingentet være så højt, at der ingen medlemmer er. Vi er derfor nød til at tjene penge andre steder også. Det gør vi blandt andet via salg af støttelodder, passe kiosken på Vejle Station, afholdelse af Bierfest, OK Benzinkort, Ølholm Cup m.v. Det er 100% frivillige timer, der bliver lagt i disse aktiviteter - det kan være hårdt, men belønningen får du via det fælles arbejde at skabe et arrangement m.v., give nogle mennesker en god oplevelse og skaffe penge til klubben. Har du samtidig samarbejdet eller snakket med nogle mennesker fra byen, du aldrig har snakket med før, ja så har det vist været en god oplevelse. Det er en god måde at lære nye folk at kende.

Vi har en hal i Ølholm. Den er bygget på frivillig basis, og den drives på frivillig basis - det bekræfter Ølholm's slogan

SAMMENHOLD GØR STÆRK

Kom og være en del af vores lokale samfund

Kontakt Brian Dagø, såfremt du har lyst til bidrage med et eller andet: 2992 2713