Ølholm Cup

Vinter sæson 2017 - 2018

HUSK - selvom vinteraktiviteterne går i gang i september, er det stadig muligt at spille tennis og petanque på banerne indtil efterårsferien.

Håndbold starter i uge 35
Badminton starter i uge 36
Gymnastik starter i uge 37

Der vil snarest blive mulighed for at tilmelde sig til aktiviteterne via hjemmesiden.

Du kan kontakte følgende personer, såfremt du har spørgsmål:

Badminton: Jens Erik Ankjær på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 40 18 91 71 eller Erik Vinstrup på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 51 44 05 95

Gymnastik: Annette Madsen på mail  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  eller tlf. 20 40 97 98

Håndbold: Henrik Johansen på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  eller tlf. 40 17 46 41

Petanque (indendørs): Stern Pirupshvarre på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  eller på tlf. 22 68 50 64

De første 2-3 gange er naturligvis "prøve"-timer, hvor du og/eller dit barn kan finde ud af, om holdet er noget for dig. Det betyder så også, at instruktøren efter 1. oktober har ret til at afvise deltagere, som ikke har betalt og dermed er tilmeldt holdet, indtil det er bragt i orden.

Er der problemer omkring tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte Lisbeth Uhrskov, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. / mobil  4252 2510.

Hvis du har en god idé til en ny aktivitet / videreudvikling af en eksisterende aktivitet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv eller ring til en fra bestyrelsen, e-mail og tlf.numre findes på hjemmesiden under overskriften 'Om foreningen' / Bestyrelsen.

Det er ikke sikkert, at den nye aktivitet kan startes op i denne sæson, men så kan vi være klar til den næste.

På gensyn til en aktiv vintersæson.

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen i Ølholm Boldklub

Ris/ros

Har du rettelser/forslag til vores hjemmeside klik her